Nätbutiker som säljer...Visar  till  av totalt nätbutiker
Rabattkoder, reor, kampanjerVisar  till  av totalt nätbutiker

Kategorier

Visar till av totalt
Klick på en kategori eller varumärke genererar en ny sökning

Nätbutiker

Visar till av totalt
Lyko fri frakt och rabattkod
Besök butik

Lyko

Hos Butiksjakt hittar du senaste Lyko rabattkod. Lyko finns både som onlinebutik och som hårsalong, och har även en filial med lagerbutik och sminkstudio. Befinner du dig dock långt från både salong och filial kan du hos Lykos onlinebutik hitta allt du behöver inom skönhets- och hårvårdsprodukter. Med över 200 000 nöjda kunder och flertalet utmärkelser som Årets E-handlare är Lyko en av Sveriges största onlinebutiker. Hos Lyko finns de flesta varumärken inom hårvård och skönhet, behändigt listade i bokstavsordning.

Man kan också hitta sina favoritprodukter enligt kategori: alltifrån parfymer till tandkrämer finns här. Produkter lämpade för män har samlats under en egen kategori. Lyko säljer även värmeverktyg så som hårfönar och plattänger, samt smycken och solskyddsprodukter. Hos Lyko erbjuds betalning på fem olika sätt (bland annat direktbetalning via internetbank eller faktura) och har en kundtjänst som är öppen måndag till och med fredag. Kundtjänsten nås både via mail, chat eller på telefon.

Fri frakt erbjuds för beställningar som överstiger 500 kr. En rolig detalj som Lyko har satsat på är den egna Lykobloggen, som erbjuder tips om produkter, kurser och metoder för den som vill satsa på skönhet och hårvård både professionellt och hemmavid. Det är framförallt spännande att se bilder på kunder som i Lykos salong blir ompysslade och förvandlade.

Lyko rabattkod - Lyko rabatt

. Just nu så finns det tyvärr ingen Lyko rabattkod!

Skriv upp dig på Butiksjakts nyhetsbrev så får du bland annat ta del av exklusiva rabattkoder och kampanjer som vi inte lägger ut på Butiksjakt.se.

Butiksinfo
Organisationsnummer
556740-9502
Telefon:
0281-71490
E-post:
Är uppgifterna om denna butik felaktiga? Tipsa oss gärna
Betalningsalternativ
 • Paypal
 • Neteller
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Förskottsbetalning
 • Payson
 • Klarna faktura
 • Klarna konto
Fraktalternativ
Lyko fraktfritt

När du söker en Lyko rabattkod 2023

På den här sidan kommer vi alltid att presentera de senaste rabatterna och kampanjerna och din Lyko rabattkod som gör att du kan handla till ett så lågt pris som möjligt på Lyko. Om du är på jakt efter en Lyko rabattkod så ta för vana att titta in på Butiksjakt när du ska handla i nätbutiken så kommer du kunna spara en slant. Vi kommer presentera senast aktuella Lyko rabattkod så att du får ytterligare rabatt på alla varor du köper på Lyko. Butiksjakt försöker alltid ge dig senaste Lyko rabattkod så att du kan få ett lägre pris när du handlar online.